lobbannerjpg


KORTE INHOUD:
Zo’n zeven maanden geleden, tijdens een feestje had Ruud teveel gedronken. Paula Vos een vrouw uit een bepaald milieu, had gezien dat hij op weg naar huis iemand had aangereden en niet was gestopt. Als ze erachter komt dat hij partijvoorzitter wil worden, chanteert ze hem daarmee en wil het gaan melden aan het partijbestuur. Om dat te voorkomen zal Ruud moeten accepteren dat ze als zijn nieuwe vriendin bij hem komt inwonen met alle gevolgen van dien.
Moeder Truus, die denkt dat het zijn nieuwe vriendin is, kan absoluut niet met haar door een deur. Met als gevolg veel meningsverschillen met zowel Paula als met haar zoon.
Olivia in ‘t Slot, komt Ruud vertellen dat hij maar beter zijn kandidatuur kan intrekken, enkele bestuursleden zijn niet te spreken over zijn verhouding met Paula. Ze wil dat haar man voorzitter wordt.
Dezelfde avond komt Evita Heibloem binnen lopen en ze heeft een belangrijke mededeling voor Ruud.
Truus krijgt steeds meer het gevoel dat haar zoon door Paula gechanteerd wordt. Hij heeft zich nog nooit zo door een vrouw laten domineren. Daarom vraagt ze Lucien, de klusjesman, het een en ander te onderzoeken. Truus had gelijk, er blijkt echter nog veel meer aan de hand te zijn. Paula werkt samen met een andere dame.
Lucien en Truus confronteren de betrokkene hiermee, beide dames weten dat er niets meer te halen valt en vertrekken.
Er zijn in huize van Assen maanden lang vele leugentjes om bestwil verteld. Moeder Truus houdt niet van liegen maar voor Ruud en om haar wens uit te laten komen gebruikt ze voor één keer zelf ook een leugentje om bestwil


DE SPELERS:
◾RUUD VAN ASSEN – HARRY LANGENS
◾TRUUS VAN ASSEN – OTTINA VAN DEN BERG
◾PAULA VOS – AMANDA KLEISTERLEE
◾EVITA HEIBLOEM – NICOLE VAN OS
◾OLIVIA IN ‘T SLOT – INGRID VAN OS
◾LUCIEN – GERRIT HEMMES

prev next